Eerste monteur gezocht

Wie is toe aan een volgende stap en zoekt de uitdaging in een veelzijdige functie als eerste monteur?

Jij gaat aan de slag bij een in Kaatsheuvel gevestigd groeiend bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Als eerste monteur ga je een belangrijke bijdrage leveren aan deze ontwikkeling. Het bedrijf bestaat uit 3 verschillende business units en is een grote speler op het gebied van dragende- en niet dragende stalen profielen.

De belangrijkste taak is het zorgdragen voor continuïteit van het productieproces. Je lost alle voorkomende storingen op voor verschillende machines, zowel mechanisch als elektrisch.  Daarnaast ben je continue op zoek naar optimalisaties binnen onze technische afdeling en het machinepark.

Elke dag is afwisselend en deal je met verschillende technische uitdagingen. Je handen jeuken om actief bezig te zijn maar je wilt ook werken aan het verbeteren van de huidige onderhouds-structuur en het verder opzetten van een preventief onderhoudsplan. Je bent van nature constant bezig met lange termijn verbeteringen van de machines en productielijnen.

De nauwe samenwerking met je directe collega en de project-engineer maakt jullie tot een top team. Binnen dit team ben je het eerste aanspreekpunt voor storingen en onderhoudsplanningen. Vanuit de ochtendbespreking coördineer je bovendien de werkzaamheden van je collega. Samen draag je zorg dat je collega’s in veiligheid hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Wat worden je belangrijkste taken:
-       Het zelfstandig storingen oplossen aan de verschillende machines op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied.
-       Voorbereiden van de periodieke onderhoudsdagen en zorgdragen dat de benodigde tools tijdig aanwezig zijn.
-       Meedenken in en het initiëren van verbeteringen aan het machinepark.
-       Het verder professionaliseren van de onderhouds-organisatie, inclusief het instrueren en begeleiden van operators bij het oplossen van eerste lijn storingen.

Dit is de ideale functie voor iemand die al enkele jaren ervaring heeft als zelfstandig monteur en die zich verder wil ontwikkelen in het mee coördineren van werkzaamheden en het gezamenlijk neerzetten van een onderhoud structuur.

Hiervoor zoeken wij:
-       Een talent met minimaal MBO+ in de richting van werktuigbouwkunde; mechatronica of elektrotechniek.
-       Je hebt een optimale kennis van Hydrauliek; (elektro) motoren; assen en lagers.
-       In het bezit van een werkervaring van minimaal 5 jaar in een vergelijkbare functie binnen de industrie.
-       Communicatief vaardig; zowel intern naar je collega’s als extern naar leveranciers/externe storingsdiensten.
-       Een teamplayer; jij bent het gezicht en aanspreekpunt voor de Technische dienst. Jij coördineert de werkzaamheden van jezelf en je naaste collega en schakelt op de juiste momenten de hulp van de project-engineering in.

Wat bieden wij:
-       Een afwisselende job. Geen enkele dag is hetzelfde!
-       25 vakantiedagen- en 13 ADV dagen.
-       Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werkverkeer.
-       Sportmogelijkheden.
-       Een bruto basissalaris, afhankelijk van je ervaring, tussen de € 3000,- en € 4000,- per maand.
-       Mogelijkheid tot het volgen van functiegerichte studie.
-       Doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct en stuur je cv met motivatie naar g.fitters@dingemans.eu en je hoort z.s.m. iets van ons!

Wij kijken uit naar jou!